Disseny de terrasses i jardins

El disseny de jardins cerca fusionar la creativitat del dissenyador amb les necessitats i desitjos del client, creant un espai únic i personalitzat que aporti bellesa i funcionalitat a la vida diària.

El disseny de jardins és un procés creatiu i planificat que cerca crear un espai exterior harmoniós, funcional i estèticament agradable. Tenint en compte les necessitats i les preferències del client, així com les condicions ambientals del lloc.

Aspectes clau del disseny de jardins:

Enteniment del Client: Coneixement de les expectatives, el pressupost i qualsevol idea específica que tingui el client per al jardí.

Anàlisi del Lloc: S’avaluen les condicions del lloc, topografia, exposició solar, la qualitat del sòl i la disponibilitat d’aigua.

Planificació de l’Espai: Es desenvolupa un plànol que defineix la distribució d’elements al jardí, com a àrees de descans, senders, zones de plantació i elements decoratius.

Selecció de Plantes: S’escullen plantes que s’adaptin al clima local, l’exposició solar i les preferències del client.

Disseny de Hardscaping: Inclusió d’elements no vegetals, com ara terrasses, senders, murs de contenció, pèrgoles o fonts.

Disseny de sistemes d’il·luminació per realçar certs elements del jardí i permetre’n el gaudi durant la nit.

Consideració de la seguretat i creació d’atmosferes agradables.

Presentació Visual: Creació de representacions visuals, com ara dibuixos, maquetes o renderitzacions digitals, per ajudar el client a visualitzar el disseny proposat.

Implementació i Manteniment: Coordinació amb equips d’instal·lació per dur a terme la implementació del disseny.

Proporcionar pautes de manteniment per garantir que el jardí es desenvolupi i evolucioni segons allò planificat.

Desplaça cap amunt